Onko autossasi lasinvaihto edessä? Vai onko tarvetta lasinkorjaukselle? Voit kääntyä kaikissa autolasiasioissa JM Autolasin puoleen. Me olemme autolasien erikoisliike ja suoritamme pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla tuulilasien vaihdot, ajoneuvojen sivu- ja takalasien vaihdot,tuulilasien korjaustyöt ja (ADAS) kameroiden kalibroinnit. Me katsomme onko tuulilasinkorjaus mahdollista vai onko lasi vaihdettava. Kulunut tai säröillä oleva tuulilasi häikäisee ja heikentää näkyvyyttä, jolloin havainnointi on vajavaista ja on silloin iso turvallisuusriski. Käytämme aina OEM- standardien mukaisia laseja.Esim. Pilkington,Saint-Gobain,Guardian,Nordglass,Ym. Uuden tuulilasin asennuksen yhteydessä suosittelemme,että kuluneet pyyhkijänsulat vaihdetaan uusiin. Meillä on saatavilla laadukkaat Valeon pyyhkijänsulat.

Teemme yhteistyötä myös kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa joten lasinvaihto ja korjaus käy vaivatta jos sinulla on lasivakuutus. Mikäli autossasi on tuulilasikamera(ADAS) ja sinulla on tuulilasivakuutus, kalibrointi sisältyy vakuutukseen eikä aiheuta sinulle lisäkustannuksia.  Lasinvaihdon voit saada jopa samalle päivälle/illalle sopimuksen mukaan myös viikonloppuisin. Meiltä myös (Rengastyöt, renkaat ja vanteet Karkkilan toimipisteestä)!

Nykyään tuulilasit ovat myös auton kantavaa korirakennetta, joten säröllä oleva tuulilasi heikentää korirakennetta. Esim. Kolaritilanteessa jossa airbag ottaa tukea tuulilasista ei tällöin toimi oikein.

Tuulilasi siis kannattaa korjauttaa tai vaihtaa ajoissa uuteen ja näin ollen vältyt turhalta riskiltä kun näkyvyys on hyvä ja selkeä.

Meillä lasinvaihto käy vaivatta ja joustavasti uudella menetelmällä, jossa käytetään nylonlankaa. Nylonlanka leikkaa liimat tasaisesti, eikä vahingoita muita korin osia.

 -Meillä myös auton nouto- ja palautuspalvelu sovittaessa veloituksetta 10 km säteellä Karkkilasta!   

 

Tuulilasin hintaan vaikuttavia asioita ovat esim:

  • Ajoneuvon merkki ja malli
  • Lasin lämmitys.
  • Lasin värisävy.
  • Lasin koko.
  • Sade/valotunnistin
  • ADAS-mukavuus- ja turvajärjestelmien kalibrointitarve(Kamera).

 

ADAS (Advanced Driver Assistance Systems)

Yhä useammin tehtaat asentavat tuulilaseihin kuljettajaa avustavia edistyneitä järjestelmiä / kameroita.

Ne auttavat kuljettajaa pitämään auton ajokaistan keskellä, pitämään etäisyyden edellä kulkevaan ajoneuvoon, kiihdyttämään ja jarruttamaan automaattisesti auton vauhtia jne.

Näiden kameroiden käyttö on äärimmäisen tärkeää ja niitä löytyy jo tavallisten henkilöautojen tuulilaseista.

Tuulilasikameroiden kalibrointi on tarkkaa työtä ja meillä tuulilasikamerat kalibroidaan aina lasinvaihdon jälkeen.

Järjestelmien kalibrointi on tärkeää, jotta järjestelmät toimisivat oikein ja ajoneuvon turvallisuus säilyisi sille tarkoitetulla tasolla. 

Tuulilasikamerat pitää kalibroida aina tuulilasin vaihdon jälkeen ja myös silloin kun olette vaihtanut auton alustan osia tai auto on ollut korjauksessa liikenneonnettomuuden jälkeen. 

Turvallisuus on meille tärkeää ja

tämän johdosta olemme investoineet tuulilasikameroiden kalibrointi laitteisiin!

 

 

 

Meiltä myös rengastyöt,renkaat ja vanteet Karkkilan toimipisteestä! Esim.Hankook, Falken,Vredestain,Good Year ja muut merkit!  Kysy tarjous! 

 

Renkaista ja laseista tarjouspyynöt voi lähettää meille yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla!

*Lisätkää myös autonne rekisterinumero ja  puhelinnumeronne tarjouspyyntöön!

jmautolasi@gmail.com Karkkila  0400 781246

jmautolasiturku@gmail.com Turku  040 6346364

 

 

Huom!
Tuotteen tilaus on sitova ja samalla ostopäätös!