Voit myös maksaa juuri Sinulle sopivissa osissa.

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank Ab Suomen sivuliike.

Edut

Tililläon monia etuja. Ensimmäinen lasku lähetetään vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena (30–60 pv maksuaikaa), jolloin voi maksaa koko rahoitussumman koroitta ja kuluitta, tai valita joustavan osamaksun. Valitsitpa minkä tahansa maksuajan, ei loppuvelan suorittamisesta etukäteen veloiteta ylimääräistä. Jos haluat tehdä lisäostoksia tilillä,onnistuu se ilman erillistä uutta hakemusta.

 

Sähköinen rahoitushakemus

Luottohakemus käsitellään 24h kuluessa ja saat siitä tiedon sähköpostiisi. Käsittelemme hakemukset arkisin ja myös viikonloppuisin. Täytä lomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

  • Tutustu tiliehtoihin ja maksuvaihtoehtoihin ennen hakemista.

  • Suosittelemme hakemuksen tekemistä Internet Explorerilla Windows-ympäristössä.

  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein täytetty.

  • Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.

  • Huomioi brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).

  • Jos olet eläkkeellä, valitse vakituinen työsuhde ja täytä milloin jäit eläkkeelle. Työnantajaksi täytetään ”Eläkkeellä”.

(Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin.)

Myönteisen päätöksen saatuasi voit ottaa yhteyttä lähimpään myyntipisteeseen. Ota mukaan voimassa oleva henkilötodistus.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

 

 

HAKEMUSLINKKI

https://apponline.resurs.com/form/fi50400

 

 

 

Yleiset tiliehdot

https://documenthandler.resurs.com/Dokument.pdf?docType=commonTerms&land=FI&customerType=NATURAL&language=fi

 

 

 

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot:  

https://sekki.resurs.com//rsekki?bankProductId=AE603069&chainId=25000&countryCode=FI&language=fi&storeId=25044&cardType=&agentId